Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@22:41:59 GMT

۱۹ دستورالعمل برای بازگشایی مدارس البرز اجرایی شد

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۳۴۴۲۳

۱۹ دستورالعمل برای بازگشایی مدارس البرز اجرایی شد

مهریار کرمی  با اشاره به اینکه باید به مطالعه دقیق شیوه نامه بازگشایی مدارس وتبیین آن در نشست شورای مدرسه توجه کرد،افزود: روزهای پنجشنبه، روز موظف برنامه هفتگی نیست، اما می‌توانیم از ظرفیت این روز برای فعالیت های مکمل، فوق برنامه و آموزش های مجازی استفاده کرد.
وی روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: سامانه شبکه آموزش دانش آموزان( شاد) رسمی ترین شبکه و بستر آموزش است و سایر سامانه ها و نرم افزارهای معتبر و مجاز آموزشی در صورت نیاز می تواند به عنوان مکمل استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: در وضعیت قرمز نیز حضور تمام عوامل اجرایی مدارس اعم از مدیر،  معاونین، مربی پرورشی، مراقب سلامت و مشاور مدرسه برابر برنامه هفتگی اجباری می باشد.

دبیر پروژه مهر۹۹ آموزش و پرورش البرز یادآورشد: تشکیل کلاس های مجازی در وضعیت قرمز، در دوره متوسطه در هر نوبت رسمی در ۲ زمان  ( سه دقیقه تا ۳۵ دقیقه) و برای پایه اول ابتدایی ۲۵ دقیقه و پایه های دوم تا ششم ابتدایی ۳۰ دقیقه در نظر گرفته شده  که این برنامه ریزی با هدف کاهش بار ترافیکی اینترنت صورت گرفته است.


وی با بیان اینکه دانش آموزانی که به هر دلیل به اینترنت و آموزش های مجازی دسترسی ندارند، توسط مدرسه شناسایی شوند، اضافه کرد: محتوای آموزشی در قالب جزوه، درس نامه ، پک های آموزشی، تاکید بر استفاده از آموزش تلویزیونی ارائه شود.

کرمی تصریح کرد: فعالیت های آموزشی مدارس بزرگسالان، را دور، ایثارگران، در وضعیت های مختلف همانند مدارس روزانه خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه حضور دانش آموزان در وضعیت زرد، بنا به مصوبه شورای مدرسه و در نظر گرفتن وضعیت فیزیکی و مساحت مدرسه، کلاس ها کارگاههای آموزشی به ۲ گروه الف و ب تقسیم خواهند شد، اضافه کرد: یکی از این گروهها در روزهای زوج هفته (۳ روز در هفته) و گروه دیگر در روزهای فرد ( ۲ روز در هفته) آموزش حضوری خواهند داشت و در هفته آینده روزهای حضور گروهها جابه جا خواهد شد.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش البرزادامه داد: درهر وضعیتی (سفید - زرد- قرمز) برنامه هفتگی برابر برنامه مصوب درس ملی طراحی و اجرا خواهد شد ، همچنین نیروی انسانی برابر نیاز بگفا به مدارس تعلق می گیرد.
وی بیان داشت: دروضعیت قرمز، دروس مکمل  مدارس خاص در قالب یک جلسه ۳۵ دقیقه برابر برنامه هفتگی به زمان های سه تا ۳۵ دقیقه اضافه  می شود و ارزشیابی درنوبت های اول ودوم در وضعیت سفید و زرد حضوری و در وضعیت قرمز فقط پایه های نهم  و دوازدهم حضوری و مابقی پایه ها غیر حضوری خواهد بود.
کرمی اظهارداشت: در وضعیت زرد برای هنرستان ها استفاده از ظرفیت روزپنجشنبه با تصویب شورای مدرسه می تواند در دستور کار باشد زیرا باید ۶ روز هفته رادر اختیار داشته باشیم تا هر پایه (دهم، یازدهم، دوازدهم)  حداقل از ۲ روز آموزش حضوری به صورت چرخشی برخوردارشوند.
وی با بیان اینکه نواحی و مناطق استان، آموزش معلمان را در خصوص، ارتقا دانش مجازی و بکارگیری آن در تولید محتوی و فرآیند آموزش های مجازی و تدریس حضوری  را با محوریت مدارس برنامه ریزی کنند، افزود: مصوبات واختیارات شورای مدارس باید برابر مقررات و براساس شیوه نامه های ارسالی است که تخطی از مقررات، مجاز نبوده و تصمیمات قابلیت اجرایی نخواهد داشت.
وی ادامه داد: برنامه هفتگی مدارس تدوین و مدیران مدارس برای کمبود نیروی انسانی با کارشناسی های مربوطه هماهنگی های لازم را بعمل آورند. 

دبیرپروژه مهر ۹۹ آموزش و پرورش البرزگفت: مدیران مدارس اطلاعات شخصی دانش آموزان ودبیران را که لازم هست در سامانه سناد با دقت کامل تکمیل و ثبت شود را برای عضویت آنان در شبکه آموزشی شاد، به درستی انجام شود زیرا  درسال گذشته به بخاطرعدم ثبت اطلاعات شخصی ، پرسنلی و شماره تلفن همراه دانش آموزان و معلمان استان با مشکل روبرو شد.
وی با اشاره به اینکه علاوه برثبت اطلاعات دانش آموزان درسامانه سناد کلاس بندی مدارس هم انجام شود تا نیاز نیروی انسانی (عوامل اجرایی - دبیر) در بگفا مشخص و کارشناسی های مربوطه اقدامات لازم را انجام دهند، خاطرنشان کرد: رعایت قرارداد توسعه متوازن شاخه های تحصیلی و درون شاخه نظری(دبیرستان -هنرستان) مورد تاکید و انتظار است.
کرمی گفت: پرداخت حق التدریس، برابرابلاغ هفتگی دبیران، حتی در وضعیت قرمز، با تایید مدیر آموزشگاه قابل پرداخت می باشد.

استان البرز ۵۰۰ هزاردانش آموز دارد.

برچسب‌ها مدارس البرز مهر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس البرز مهر مدارس البرز مهر وضعیت قرمز برنامه هفتگی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۳۴۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش ۷۰۰ دانش‌آموز در مدرسه رباتیک امیرکبیر

مدرسه رباتیک اداره انجمن‌های علمی دانشگاه صنعتی‌امیرکبیر در سال گذشته با برگزاری بیش از ۹۹ دوره آموزشی در حوزه رباتیک، به بیش از ۷۰۰ دانش‌آموز علم رباتیک را آموزش داد. این اقدام گامی مهم در جهت ترویج علم و فناوری در بین نسل آینده به شمار می‌رود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علی علیزاده؛ رئیس اداره انجمن‌های علمی از واگذاری برگزاری مسابقات رباتیک ورزشی به این دانشگاه خبر داد و اظهار کرد: این ماموریت پس پیگیری‌های مداوم اداره انجمن‌های علمی دانشگاه‌امیرکبیر، از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به این دانشگاه واگذار شده است.

علی علیزاده در نشست دبیران انجمن‌های علمی با رئیس دانشگاه، با اشاره به اقدامات انجام شده گفت: 366 عنوان برنامه در سال 1400 برگزار شده است که از این تعداد 183 مورد آن کارگاه، 39 مورد رویداد و همایش و 103 مورد بازدید‌های علمی و 6 دوره برگزاری مسابقات و 3 مورد حمایت برای حضور در نمایشگاه می‌شود.

وی حمایت از 16 مورد ارائه طرح‌های نوآورانه و 8 مورد حمایت از نشریات را از دیگر اقدامات اداره انجمن‌های علمی عنوان کرد و یادآور شد: بیشترین تعداد برنامه‌های برگزار شده مربوط به دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر بوده است. پس از آن دانشکده‌های مهندسی شیمی و مهندسی عمران قرار دارد.

رئیس اداره انجمن‌های علمی به انتخابات دوره هجدهم انجمن‌های این دانشگاه اشاره کرد و گفت: 213 کاندید در این دوره ثبت نام کردند و میانگین معدل آن‌ها 16. 64 بوده است. تعداد مشارکت‌ها در انتخابات انجمن‌ها نیز 3015 نفر بوده است.

حضور 240 طرح در دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی دانش‌آموزی؛ از رباتیک تا هوش مصنوعی

علیزاده با بیان اینکه هسته علمی نانو و رباتیک به صورت بین رشته‌ای تشکیل شد، خاطرنشان کرد: هسته‌های علمی شامل دو بخش شورای سیاستگذاری که متشکل از اعضای هیأت علمی دانشکده‌ها و تیم اجرایی که متشکل از دانشجویان دانشگاه صنعتی‌امیرکبیر هستند که اعضای تیم‌های اجرایی طی فرایندی توسط شورای سیاستگذاری انتخاب می‌شوند.

وی اضافه کرد: از مهمترین رویداد‌های برگزار شده AUT TALK است که در آن از کارآفرینان برتر کشور دعوت می‌گردد تا علاوه بر معرفی مجموعه خود، تجربیات کاری خود را با دانشگاهیان به اشتراک بگذارند که آخرین رویداد آن، AUT TALK کویر تایر بوده است که در اسفندماه سال گذشته برگزار شد.

علیزاده ادامه داد: تاکنون 16 دوره AUT TALK برگزار شده است و در سال جاری برنامه داریم که در هر ماه یکی از این رویداد‌ها را در یکی از دانشکده‌ها با مشارکت کارآفرینان برگزار کنیم تا تجارب این حوزه به اشتراک گذاشته شد.

رئیس اداره انجمن‌های علمی راه‌اندازی مرکز نوآوری در دانشکده شیمی را حاصل برگزاری رویداد AUT TALK عنوان کرد و یادآور شد که برگزاری این رویداد‌ها می‌تواند علاوه بر انتقال تجربه کارآفرینان به دانشجویان و جامع دانشگاهی دستاورد‌های مادی و معنوی دیگر نیز برای دانشگاه به ارمغان بیاورد.

یکی دیگر از برنامه‌های ما حمایت از طرح‌های نوآورانه است که سال گذشته برگزار و طی آن 16 طرح به مرحله نهایی رسید. فاز اول پرداختی‌ها به این 16 تیم صورت گرفته است.

وی ابراز‌امیدواری کرد که تا پایان اردیبهشت جاری فاز اول این طرح‌ها به پایان می‌رسد و دموی اولیه این طرح‌ها ارائه خواهد شد‌.

علیزاده خاطرنشان کرد: در صورتی که در این فاز، طرح‌های منتخب تأیید شوند وارد فاز بعدی می‌شوند. ما در تلاش هستیم که مرحله دوم این رویداد را شروع کنیم و در این راستا با شرکت‌های مختلفی همچون دانا انرژی مذاکراتی داشتیم تا متولی برگزاری دور بعدی این رویداد باشند.

به گفته وی، قرار است این شرکت‌ها محور‌های مورد نیاز خود را اعلام کنند و بعد از ارائه آن‌ها در دانشگاه و جمع‌آوری طرح‌های مطرح شده سرمایه‌گذاری جهت به نتیجه رسیدن طرح‌های منتخب از سوی این شرکت‌ها تأمین شود.

رئیس اداره انجمن‌های علمی گردهمایی معرفی انجمن‌های علمی را از دیگر برنامه‌هایی این اداره نام برد که در سال گذشته جهت معرفی فعالیت‌های انجمن‌های علمی به دانشجویان ورودی جدید برگزار شد.

وی گفت‌: یکی دیگر از ماموریت‌هایی که این اداره در حال پیگیری است، حوزه دانش‌آموزی است که ما دو حوزه بازدید‌های دانش‌آموزی و آموزش دانش‌آموزی را مد نظر قرار دادیم. در این راستا مدرسه رباتیک اداره انجمن‌های علمی دانشگاه صنعتی‌امیرکبیر موفق شد که بیش از 99 دوره آموزشی در حوزه رباتیک در سال گذشته برگزار کند و بیش از 700 دانش‌آموز را آموزش دادیم که هم از نظر مسئولیت اجتماعی دانشگاه قابل توجه بود و هم از جنبه آموزشی و ترویج اهمیت داشته است.

علیزاده با بیان اینکه در سال گذشته بیش از 598 دانش‌آموز از سراسر کشور برای بازدید به دانشگاه آمدند و انجمن‌های علمی در این زمینه بسیار فعال بودند، اظهار کرد: برنامه آتی ما شامل حمایت از برنامه‌های انجمن‌های علمی و برگزاری رویداد‌های AUT TALK‌ها است.

وی اضافه کرد: یکی دیگر از برنامه‌هایی که در حال پیگیری آن هستیم برگزاری رویداد شب علم است که با همکاری معاونت علمی برگزار خواهد شد. اولین دوره این رویداد در دانشگاه تربیت مدرس برگزار گردیده است و درصدد آن هستیم که میزبانی دومین دوره آن در دانشگاه صنعتی‌امیرکبیر باشیم.

وی در این باره توضیح داد: در این رویداد به مدت 3 روز درب‌های دانشگاه به روی عموم مردم باز خواهد بود تا با فعالیت‌ها و دست‌آورد‌های دانشگاه آشنا شوند و به عبارتی ارائه دستاورد‌های دانشگاهی به عموم مردم، توسط جامعه دانشگاهی به زبان ساده و جذاب خواهد بود به نحوی که برای عموم مردم قابل درک باشد و به گسترش تفکر و طرز فکر علمی و علاقه‌مند کردن مردم به علم و فعالیت‌های علمی منجر شود.

علیزاده از برگزاری مسابقات رباتیک خبر داد و گفت: همانطور که می‌دانیم سالیان طولانی است که این دانشگاه در حوزه رباتیک فعال است و مسابقات علمی گسترده‌ای در این زمینه توسط اداره انجمن‌های علمی دانشگاه صنعتی‌امیرکبیر برگزار شده است و طبق پیگیری‌هایی که ما با وزارت علوم انجام دادیم، مقرر شد میزبانی برگزاری مسابقات رباتیک در بخش ورزشی به این دانشگاه محول گردد.

رئیس اداره انجمن‌های علمی برگزاری جشن تقدیر را از دیگر برنامه‌های این بخش دانست و در این باره توضیح داد: ما سالانه انجمن‌های برتر را معرفی می‌کنیم و بنا داریم هفته آخر اردیبهشت مراسم تقدیر از انجمن‌ها علمی دوره هفدهم را برگزار کنیم.

وی افزود: ما انجمن‌ها از نظر کمی و کیفی توسط کارشناسان مورد ارزیابی قرار می‌دهیم و جشنی برگزار می‌شود و از برترین‌ها در هر حوزه تقدیر به می‌آید و در نهایت انجمن علمی برگزیده مشخص شده و تندیس افتخار برترین انجمن به آن دانشکده داده خواهد شد.

علیزاده برگزاری 10 بازدید هدفمند را از دیگر برنامه‌ها عنوان کرد که به صورت بین رشته‌ای خواهد بود و افزود: یکی از حوزه‌هایی که به دنبال آن هستیم، راه‌اندازی جامعه فارغ التحصیلان انجمن‌های علمی دانشگاه صنعتی‌امیرکبیر است که در این راستا سابقه 14 دوره از فعالیت انجمن‌های علمی را استخراج کرده‌ایم و گروهی را تشکیل دادیم تا با آنها در قالب دعوت به عضویت در این جامعه ارتباط برقرار کنند تا از این ظرفیت بتوانیم در امور مختلف انجمن‌های علمی حداکثر استفاده را داشته باشیم.

وی اضافه کرد: امیدوار هستم با فعالیت‌های انجمن‌های علمی دوره هجدهم در سال جاری همچون گذشته دستاورد‌های ارزنده‌ای برای دانشگاه و کشور به ارمغان بیاوریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آموزش ۷۰۰ دانش‌آموز در مدرسه رباتیک امیرکبیر
  • کاهش‌ شهریه برخی مدارس غیردولتی | امسال افزایش شهریه درصدی نیست بلکه... | هزینه فوق برنامه چند درصد شهریه است؟
  • نرخ شهریه مدارس غیردولتی چه زمانی اعلام می شود؟/ امکان کاهش‌ شهریه برخی مدارس
  • «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت تعیین می شود/ معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی ۳۱ اردیبهشت
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت / معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان در مدرسه‌ای در یزد
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند