Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-05@22:57:28 GMT

ارزش کلاب هاوس به ۴ میلیارد دلار رسید

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۴۴۴۶۵

ارزش کلاب هاوس به ۴ میلیارد دلار رسید

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از رویترز؛ برنامه گفتگوی صوتی Clubhouse دور جدیدی از بودجه سری C را شروع کرد، این شرکت روز یکشنبه در مراسم هفتگی خود این موضوع را اعلام کرد، بدون اینکه مبلغ جمع آوری شده را فاش کند. یک منبع آگاه به رویترز گفت که تأمین مالی جدید این شرکت، ارزش کلاب هاوس را به ۴ میلیارد دلار می‌رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنیانگذار این برنامه گفت که دور جدید تامین مالی توسط Andrew Chen از شرکت سرمایه گذاری Andreessen Horowitz با سرمایه گذاران بزرگی مانند DST Global، Tiger Global و Elad Gil هدایت شد. کلاب هاوس و آندرسن هوروویتز به درخواست‌های خبری مربوط به میزان جمع آوری بودجه پاسخ ندادند.

بیشتر بخوانید

پیشنهاد ۴ میلیارد دلاری توئیتر برای خرید کلاب هاوس کلاب هاوس برنامه ای با میلیون‌ها کاربر هفتگی

این شرکت مستقر در سانفرانسیسکو، که برنامه آن به مردم اجازه می‌دهد تا درباره موضوعات متنوعی در اتاق‌های گفتگوی صوتی بحث کنند، پس از حضور میلیاردهایی، چون ایلان ماسک و مارک زاکربرگ، محبوبیت خود را افزایش داده است. این پلتفرم که فقط یک سال از راه اندازی آن گذشته و دسترسی به آن تنها با دعوت نامه امکان پذیر است، اخیراً حضور ۱۰ میلیون کاربر فعال هفتگی را گزارش کرده، این برنامه پتانسیل خدمات چت صوتی را نشان می‌دهد، به خصوص در دوران همه گیری کرونا که مردم باید برای حفظ سلامتی خود و جلوگیری از شیوع بیشتر این بیماری در خانه بمانند.

قابل ذکر است که بلومبرگ در اوایل ماه جاری گفت که توییتر (TWTR.N) در حال بحث برای خرید برنامه کلاب هاوس با ارزش ۴ میلیارد دلار است. توئیتر نیز مدتی است که قابلیت صوتی Space را به این پلتفرم وارد کرده، ولی فعلا برای عده محدودی از کاربران در دسترس است و این شرکت قصد دارد که این ویژگی را در ماه جاری برای همه کاربرانش عرضه کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کلاب هاوس کلاب هاوس شبکه های اجتماعی فضای مجازی کلاب هاوس ۴ میلیارد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۴۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقره و خودروهای برقی/ نقش فلز نقره در صنعت انرژی‌های تجدیدپذیر!

 به گزارش اتاق خبر به نقل از اکوایران، بازار نقره طی سال‌های اخیر دستخوش نوسانات قابل توجهی شده است. این نوسانات ناشی از عوامل مختلفی از جمله تغییرات اقتصادی جهانی، تحولات سیاسی، و همچنین عرضه و تقاضای داخلی و جهانی نقره بوده است.

  در کوتاه‌مدت، قیمت نقره تحت تأثیر متغیرهای مختلفی مانند نرخ بهره، نرخ تورم، ارزش دلار آمریکا، و بازارهای مالی جهانی قرار دارد. به عنوان مثال، افزایش نرخ بهره در ایالات متحده یا دیگر اقتصادهای بزرگ می‌تواند منجر به کاهش قیمت نقره شود، زیرا سرمایه‌گذاران به سوی سرمایه‌گذاری‌های با بازده بالاتر و ریسک کمتر سوق پیدا می‌کنند. در مقابل، تورم بالا می‌تواند باعث افزایش تقاضا برای فلزات گران‌بها از جمله نقره شود. همچنین، کاهش ارزش دلار آمریکا نیز می‌تواند به عنوان عاملی مثبت برای بازار نقره عمل کند، زیرا قیمت این فلز به صورت جهانی به دلار آمریکا قیمت‌گذاری می‌شود و کاهش ارزش دلار باعث افزایش تقاضای بین‌المللی می‌شود. از پاندمی تا پایداری؛ نقره چگونه به بازارهای جهانی پاسخ می‌دهد؟

 در میان‌مدت، اقتصاد جهانی به عنوان یکی از اصلی‌ترین عوامل تأثیرگذار بر بازار نقره باقی می‌ماند. به‌عنوان مثال، بازگشت اقتصادهای اصلی از تأثیرات ناشی از پاندمی COVID-19 و ادامه بهبودی اقتصادی می‌تواند بر تقاضای صنعتی نقره تأثیر بگذارد. این فلز علاوه بر ارزش به‌عنوان یک کالای سرمایه‌گذاری، در صنعت و تولید نیز کاربردهای گسترده‌ای دارد. به‌عنوان مثال، صنعت خودروهای برقی و تولید صفحات خورشیدی از جمله صنایعی هستند که تقاضای قابل توجهی برای نقره ایجاد می‌کنند. با رشد این صنایع، انتظار می‌رود که تقاضای نقره در میان‌مدت و بلندمدت افزایش یابد.

مالیات برای کدام دولت؟

 در بخش عرضه، تولیدکنندگان نقره نیز نقش مهمی در تعیین قیمت این فلز دارند. کشورهای اصلی تولیدکننده نقره مانند مکزیک، پرو، و چین به دنبال افزایش تولید هستند، اما مسائل سیاسی و مشکلات زیست‌محیطی می‌تواند تولید را مختل کند. همچنین، با افزایش توجه جهانی به مسائلی مانند تغییرات آب‌وهوایی، ممکن است مقررات سخت‌گیرانه‌تری بر تولیدات صنعتی اعمال شود که می‌تواند تأثیر منفی بر عرضه نقره داشته باشد. عوامل ژئوپلیتیک نیز بر بازار نقره تأثیرگذار هستند. تنش‌های سیاسی و جنگ‌های تجاری می‌تواند به کاهش یا افزایش قیمت نقره منجر شود. به‌عنوان مثال، جنگ تجاری میان ایالات متحده و چین در سال‌های اخیر منجر به نوسانات شدید در بازارهای جهانی، از جمله بازار نقره شد.

 در کوتاه‌مدت و میان‌مدت، قیمت نقره به عوامل مختلفی از جمله تحولات اقتصادی جهانی، نرخ تورم و بهره، ارزش دلار، تقاضای صنعتی، و عوامل ژئوپلیتیک بستگی دارد. در کوتاه‌مدت، نوسانات بازار مالی و تغییرات در ارزش دلار می‌توانند منجر به نوسانات قیمت نقره شوند. در میان‌مدت، رشد صنایع با استفاده‌های صنعتی از نقره و وضعیت تولید جهانی این فلز، از جمله عوامل تعیین‌کننده هستند. لذا در تحلیل بازار نقره، توجه به این عوامل کلیدی و متغیرهای خارجی الزامی است.

راز بقای کسب‌و‌کار در شرایط بحرانی    در همین رابطه:

دیگر خبرها

  • تابلوی بورس، تابلوی رکود
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایران/ خرمای مضافتی در صدر صادرات خرما
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایران/خرمای مضافتی در صدر صادرات خرما
  • افزایش ۸۰ درصدی ارزش صادرات سمنان در سال جدید
  • پرچم تجارت بالا می‌رود؟
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایرانی
  • افزایش ۴۸درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • تجارت خارجی ۴۱۴ میلیون دلاری از گمرکات کردستان
  • نقره و خودروهای برقی/ نقش فلز نقره در صنعت انرژی‌های تجدیدپذیر!
  • میزان صادرات نفت اعلام شد/ تراز تجاری ایران در این وضعیت است