Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار گیلان شنیدن مشکلات تولیدکنندگان و اهتمام به رفع آنها را محور برنامه‌های هفتگی و مستمر خود عنوان کرد و گفت: تولیدکنندگان و صنعت‌گران، با دلگرمی و انگیزه بالا به کار و فعالیت خود ادامه دهند و مسئولان نیز از آنان پشتیبانی می کنند.

به گزارش خبگرزاری برنا از گیلان؛ دکتر اسدالله عباسی امروز (چهارشنبه) در حاشیه بازدید از چند واحد تولیدی در شهر صنعتی رشت و برگزاری کارگروه رفع موانع تولید استان در محل یکی از این واحدهای تولیدی؛ در جمع خبرنگاران اظهار داشت: صنعت، یکی از مزیت های نسبی گیلان است که بازدید میدانی از مجموعه های صنعتی را در زمره برنامه های مستمر خود قرار داده‌ام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به کارگران پرشماری که در این واحدها فعالیت دارند، رسیدگی به مسائل کارگری، کارفرمایی و نیز نقش آفرینی حمایتی دولت را از اهداف خود در این بازدیدها عنوان کرد.

استاندار گیلان شناسایی و رفع موانع پیش روی توسعه فعالیت این واحدها را مورد تأکید قرار داد و گفت: چنانچه برطرف کردن مشکلات نیازمند رایزنی و پیگیری از مقامات ملی باشد، بطور قطع این مهم صورت می گیرد و در صورت نیاز از وزیر صمت برای سفر به گیلان دعوت خواهم کرد.

دکتر عباسی رسیدگی و اهتمام به رفع تنگناهای توسعه فعالیت واحدهای تولیدی را جزو سیاست های دولت مردمی سیزدهم ذکر و خاطرنشان کرد: دست تولید کنندگان که زمینه ساز به گردش درآوردن چرخ اقتصادی و اشتغال را فراهم می‌سازند، به گرمی می فشارم.

وی با اشاره به بازدید امروز خود از یکی از کارخانه های تولید کاغذ و مقوا و نیز ظرفیت‌های موجود در حوزه‌های مختلف استان بویژه در بخش استفاده از ضایعات کاغذ، گفت که شهرداران، بخشداران و دهیاران با بهره گیری از ظرفیت های مردمی و رسانه ها، می‌توانند زمینه درآمدزایی را فراهم سازند.

استاندار گیلان افزود: تولیدکنندگان و صنعت گران با دلگرمی و انگیزه بالا به کار و فعالیت خود ادامه دهند و مسئولان نیز از آنان پشتیبانی می کنند.

وی با تصریح اینکه بایستی تا پایان امسال میزان تحقق شعار نامگذاری شده از سوی رهبر انقلاب و توفیقات حاصله را در هر بخش اعلام کنیم؛ خطاب به اعضای کارگروه رفع موانع تولید استان گفت که وظیفه سنگینی بر عهده دارید، چراکه حرف‌های بیان شده در این جلسات، شعاری نیست و باید به آنها جامه عمل پوشانده شود.

استاندار گیلان امروز از چند واحد تولیدی و صنعتی واقع در شهر صنعتی رشت بازدید کرد و در جلسه کارگروه رفع موانع تولید استان که در یکی از این واحدها تشکیل شد، دستورهای لازم منظور رسیدگی و رفع مشکلات را صادر کرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: واحد تولیدی تولیدکنندگان استاندار گیلان شهر صنعتی رشت استاندار گیلان رفع موانع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۹۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد

علی مرجوی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده محصولات پروبیوتیک و آنزیم، درباره آخرین فناوری و جدیدترین خط تولیدی که در این شرکت راه‌اندازی شده است، به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: به‌کارگیری فناوری مهندسی سویه در تولید آنزیم «مالتوژنیک آمیلاز» یا آنزیم مخصوص آرد و نان، جدیدترین خط تولیدی افتتاح شده در این شرکت است.

مرجوی ادامه داد: بومی‌سازی فناوری مهندسی سویه در تولید آنزیم‌های آرد و نان، از صفر تاصد توسط متخصصان داخلی انجام شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان افزود: پروژه مهندسی سویه در تولید آنزیم‌های آرد و نان یک فرآیند زمان‌بر و ادامه‌دار محسوب می‌شود که از سال ۱۴۰۲ آغاز شده است.

کاربرد آنزیم‌های «مالتوژنیک آمیلاز»

این فناور حوزه تولید آنزیم و محصولات پروبیوتیک با اشاره به کاربرد آنزیم‌های مالتوژنیک آمیلاز گفت: این آنزیم‌ها بیشتر درصنعت آرد و نان، کاربرد دارند، اما به صورت محدود در صنایع غذایی دیگر نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند. از سویه‌ها به‌عنوان یک بهبود‌دهنده برای افزایش کیفیت آرد، استفاده می‌شود. 

مرجوی درخصوص انحصاری‌بودن خط تولید آنزیم این شرکت در کشور توضیح داد: درحال حاضر تولید صفر تا صد داخلی بدون مونتاژ آنزیم در انحصار این شرکت در ایران است. 

این فناور تولیدکننده آنزیم و محصولات پروبیوتیک در ادامه به فناوری مهندسی سویه و توسعه آن در صنایع غذایی کشور اشاره کرد و گفت: توسعه خط تولید فناوری مهندسی سویه، تقریبا مبحث جدیدی در صنعت کشور است که شرکت‌های معدودی به آن ورود کرده‌اند یا قصد ورود به آن را دارند. اما در حال حاضر، تنها شرکت تولیدکننده آنزیم‌های فرآوری‌شده با مهندسی سویه، همین مجموعه است.

مرجوی به نحوه اجرا شدن فرآیند مهندسی سویه اشاره کرد و ادامه داد: در این فرآیند، سویه به‌صورت مصنوعی در آزمایشگاه توسط فناوران ایجاد می‌شود. به‌طورکلی، استفاده از فرآیند‌های بیولوژیکی در صنعت و تکنولوژی را «مهندسی سویه»، می‌گویند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره تجاری‌سازی این محصول توضیح داد: تا قبل از تولید این بهبوددهنده‌های آنزیمی، اکثر شرکت‌های تولیدکننده آرد از بهبود‌دهنده‌های وارداتی استفاده می‌کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود
  • لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور
  • دانشگاهها در راستای رفع مشکلات توسعه ای مازندران پای کار بیایند
  • رسیدگی مستمر به مشکلات خانواده زندانیان نیازمند بوشهر
  • دولت نسبت به بهره برداری به موقع سد دیورش رودبار اهتمام دارد
  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی مارون در نمایشگاه تخصصی ۲۰۲۴ CHINAPLAS
  • دلیل اهتمام امام صادق(ع) به فعالیت‌های علمی و شاگردپروری
  • هیچ واحد تولیدی به‌خاطر آرا قضایی در گرمسار تعطیل نشد